“Η ομάδα του Καρπού έχει μια παθιασμένη προσέγγιση όσον αφορά την ανάπτυξη πόρων υποστήριξης σε όσους εργάζονται με παιδιά και νέους. Η πρόσφατη εκδήλωση στην Αθήνα, με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου τους σχεδίου «European Media Literacy Standard for Youth Workers» είναι ένα τέλειο παράδειγμα βιωματικής προσέγγισης και εμπλοκής των συμμετεχόντων. Το ακροατήριό τους έγινε αναπόσπαστο μέρος της αξιολόγησης του έργου και την άντλησης δεδομένων για τη βελτίωση των παραδοτέων. Ήταν χαρά μου να συμμετάσχω σε ένα τόσο καλά οργανωμένο και καινοτόμο γεγονός.”

September 7, 2018

“Η ομάδα του Καρπού έχει μια παθιασμένη προσέγγιση όσον αφορά την ανάπτυξη πόρων υποστήριξης σε όσους εργάζονται με παιδιά και νέους. Η πρόσφατη εκδήλωση στην Αθήνα, με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου τους σχεδίου «European Media Literacy Standard for Youth Workers» είναι ένα τέλειο παράδειγμα βιωματικής προσέγγισης και εμπλοκής των συμμετεχόντων. Το ακροατήριό τους έγινε αναπόσπαστο μέρος […]
March 28, 2017

Όλιβερ Τουίστ 2017

“Μ’ άρεσε που τραβούσαμε εμείς το βίντεο και που όλοι συμμετείχαμε. Ήταν ωραίο που κάναμε μία ομαδική εργασία. Μας άρεσε η προετοιμασία και τα κοστούμια. Σας ευχαριστούμε πολύ!”
March 28, 2017

Όλιβερ Τουίστ 2017,β

“Aυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι που μάθαμε πόσο δύσκολο είναι να γυριστεί μία σκηνή του ενός λεπτού, ενώ όταν τη βλέπουμε δεν δίνουμε σημασία.”
March 3, 2017

“…Η ομάδα του ήχου που ηχογραφούσε διάφορους ήχους, η ομάδα του γενικού πλάνου που τράβαγε κανονικά πλάνα, η ομάδα του κοντινού πλάνου που τραβούσε κοντινές φωτογραφίες, η ομάδα των μακρινών πλάνων που τραβούσε σχεδόν όλη την αίθουσα και τέλος η ομάδα των μεσαίων πλάνων. Τότε στρωθήκαμε στην δουλειά. Έπεσε γέλιο, […]
March 3, 2017

“Η περσινή μας εμπειρία στο ” Ντοκιμαντέρ από τα παράθυρα” ήταν μοναδική. Μου άρεσε ο χώρος, οι συντονιστές, η φιλοξενία, η οδός Αθηνάς, οι ετερόκλητοι και άκρως ενδιαφέροντες ” συμμαθητές” μου – που όλοι μας λίγο πολύ είχαμε το ίδιο μικρόβιο. Ο σκοπός για τον οποίο συμμετείχα ήταν να μπω […]
March 3, 2017

“Πολύ σημαντικό, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, μου άλλαξε οπτική στον τρόπο που θα δουλέψω στο σχολείο.”
March 3, 2017

Τελετή λήξης του Διαγωνισμού Βιντεομουσεία 2014

“Eκπροσωπώντας την ομάδα Βιντεομουσεία του Γυμνασίου Καπανδριτίου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική τελετή λήξης του Σαββάτου. Πέρα από τα στοιχεία μιας άψογης διοργάνωσης, οι μαθητές μας έφυγαν “γεμάτοι” με κέφι, διάθεση, όμορφες εντυπώσεις.και νέα ερεθίσματα μέσα από τα εργαστήρια στα οποία συμμετείχαν.”
March 3, 2017

Δημιουργία μαθητικής ταινίας

“Ήταν τρομερή εμπειρία η εκτέλεση της ταινίας. Συνεργαστήκαμε και γελάσαμε. Επίσης, τα εργαστήρια που κάναμε ήταν ενδιαφέροντα και μας βοήθησαν να μάθουμε τον εαυτό μας.”